Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

PENGUMUMAN PENTING...pleze read k...

Thursday, May 28, 2009

…::assalamualaikum wbr. wbm.
[ AHLI BATCH FORM 5 SPM 2007 SMKA SEGAMAT ]
Pengumuman penting…!!

 Satu idea akan dibincangkan dalam perjumpaan batch secara besar-besaran.

 Idea tersebut ialah untuk menubuhkan ALUMNI SMKA SEGAMAT secara rasmi dengan pengesahan dan pengiktirafan daripada Kerajaan Malaysia melalui Kementerian Pelajaran, Kementerian Pengajian Tinggi dan Kementerian berkaitan.

 Dengan adanya penubuhan secara rasmi yang sah dan diiktiraf itu, maka ia boleh menjadi satu badan yang bergerak bebas untuk mengadakan program berunsurkan pendidikan dan lain-lain tujuan.

 Ia merupakan satu perancangan yang akan dilaksanakn bersama-sama barisan ALUMNI SMKA SEGAMAT yang akan diketuai oleh BATCH SPM 2007, insyaAllah.

 Maka, tindakan pertama yang telah dilaksanakan ialah mewujudkan PRA-JAWATANKUASA MESYUARAT ( PRE-COMMITTEE of MEETING ) seramai 24 orang yang telah dipilih mengikut budi bicara, berperanan untuk membincangkan usul dan membuat draf perancangan yang akan dibawa ke pihak sekolah melalui Puan Pengetua, insyaAllah pada cuti sekolah ini.

 Tindakan kedua, setelah mendapat keizinan dan pengesahan daripada pihak sekolah, maka perjumpaan batch akan dilaksanakan untuk membincangkan perkara yang berkaitan dan melantik JAWATANKUASA KERJA ( WORK COMMITTEE ) secara pemilihan dan undian yang sah.

 So, minta kerjasama daripada semua pihak untuk memberikan maklum balas berkenaan perancangan yang akan dibuat ini sama ada melalui:

1. Post comment di blog batch http://mybatch-form5.blogspot.com @
2. Send emel di aiman_ksu@yahoo.com atau mybatch.form5@gmail.com @
3. Send message di nombor phone Lokman Aiman ( …rasanya semua tahu kot… )

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA - PEMBINA GENERASI BERWAWASAN”

Oleh: blogger / mybatch.form5@gmail.com
22 April 2009, Rabu